Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Hinnasto & Maksaminen

Pääset sisälle kaikkiin liikkeisiimme aukioloaikojen puitteissa. Valitse vapaa solariumhuone ja tarkista, että huoneessa on puhdistusaine ja silmäsuojaimet.

Voit puhdistaa laitteen makuualustan ja silmäsuojaimet desinfiointiaineella jo ennen maksamista.

Tämän jälkeen voit maksaa käyntisi maksuautomaattiin ohjeiden mukaan. Solariumien maksaminen tapahtuu maksuautomaatin avulla. Samassa automaatissa voit ladata myös solarium sirukorttia.

HUOMIO:  Ei voi maksaa luottokortilla. Joko rahalla tai ostettu meiltä sirukortilla!

 1. Tarkistathan ensin, että kyseinen laite huonessa on vapaa, ettei edellinen käyttäjä ole vielä pukeutumassa.  Puhdistaa laitteen makuualustan ja silmäsuojaimet desinfiointiaineella jo ennen maksamista  
 2.  Valitsehuone ensi huone numero maksuautomatissa kun näytössä näkyy kaksi viivaa - -. Syötä rahaa koneeseen. Automaatti hyväksyy 0,50€, 1€ ja 2€ kolikot sekä 5€ setelit.
 3. Syötettyäsi rahat hyväksy maksu OK-painikkeella. Voit tarvittaessa vaihtaa setelit kolikoiksi liikkeemme rahanvaihtoautomaatissa. Jos et ole käynyt solariumissa aiemmin tai sinulla ei ole pohjarusketusta, suositeltava aloitusaika on noin 10 minuuttia.
 4. Maksaessasi sirukortilla evsi valitse huone näkyykaksi viivaa - -. Aseta aika -/+ painikkeilla. Aika näkyy maksuautomatilla näytössä. Hyväksy maksu OK-panikkeella. Otta kortti ja menee huoneseen.
 5.  Laitteet käynnistyvät 3-4 minuutin kuluttua maksamisesta. Jokaisen laitteen  jos on valmis voi käynnistää myös aiemmin vihreästä painikkeesta START.

Sirukortilla

*Sirukortilla säästät rahaa. Sirukorti voit ostaa vähintään 20 €.  Bonnus tule jos ostatat, 40 € arvon kortti saat kortille rahaa 48€   50€=60 €,  100€=120 € bonnusta.
Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia että taskusta löytyy sopiva määrä kolikoita. Kortin saat suoraan automaatistamme samalla kun laitaa siihen rahaa. Paina iso punainen näppi. Alkaa paloa valo raha lukiossa lataa sinne seteleita. Jos laitat seteli pienempi arvon kun haluaist ostaa kortti laitaa korttti takaisin mista saaat sen ja lataa lisää raha siihen summen asti millä ostat kortti. Tarkistaa aina että kortti arvo juuri sinun ostamassi ja tule bonnusta. Jos joku ongelma syntyy kortin osamisessa otta yhteytä puhelimessa: 0415281673 Automaatti hyväksyy kortin latauksessa 5€, 10€, 20€ ja 50€ setelit, sekä samat kolikot kuin solariumkäyntiä maksettaessa. Kun lataat sirukortin, saat automaattisesti 20% bonuksen.

 

Esimerkkejä:

 • 40 eurolla saat kortille 48€
 • 50 eurolla saat kortille 60€
 • 100 eurolla saat kortille 120€

Kaikissa toimipisteissä on kortin lataamiseen selkeät ohjeet. Jos sinulla on kysyttävää, niin voit soittaa paikan päältä ohjeissa mainittuun numeroon.

 

Maksat kolikoilla tai seteleilla

Perushintamme kaikissa toimipisteissa:

Esimerkija

 • 1€ 2,50min
 • 6€ 15min
 • 8€ 20min
 • 10€ 25min

Maksuvälineenä käyvät alla mainitut rahat. Tiloissamme on myös rahanvaihto automaatti, jolla voit vaihtaa setelit kolikoiksi. Maksuautomaatista voit ladata myös solariumsirukortin jolla käynnit tulevat edullisemmaksi.

 • 50 cent. kolikot
 • 1 € kolikot
 • 2 € kolikot
 • 5 € setelit