Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Hinnasto & Maksaminen

Pääset sisälle kaikkiin liikkeisiimme aukioloaikojen puitteissa. Valitse vapaa solariumhuone ja tarkista, että huoneessa on puhdistusaine ja silmäsuojaimet. Voit puhdistaa laitteen makuualustan ja silmäsuojaimet desinfiointiaineella jo ennen maksamista. Tämän jälkeen voit maksaa käyntisi maksuautomaattiin ohjeiden mukaan. Solariumien maksaminen tapahtuu maksuautomaatin avulla. Samassa automaatissa voit ladata myös solarium sirukorttia.

 1. Valitse vapaa solarium. Tarkistathan ensin, että kyseinen laite on vapaa, ettei edellinen käyttäjä ole vielä pukeutumassa, sillä laite käynnistyy 3-4 minuutin kuluttua maksamisesta. Näet solariumissa olevan asiakkaan jäljellä olevan ajan maksulaitteesta kyseisen huoneen numeron kohdalta minuutteina.
 2. Ennen kun aloitat maksamaan valitsehuone ensi huone kun näytössä näkyy kaksi viivaa (--). Syötä rahaa koneeseen. Automaatti hyväksyy 0,50€, 1€ ja 2€ kolikot sekä 5€ setelit. Syötettyäsi rahat hyväksy maksu OK-painikkeella. Voit tarvittaessa vaihtaa setelit kolikoiksi liikkeemme rahanvaihtoautomaatissa. Jos et ole käynyt solariumissa aiemmin tai sinulla ei ole pohjarusketusta, suositeltava aloitusaika on noin 6 minuuttia.
 3. Maksaessasi solariumsirukortilla aseta aika -/+ painikkeilla ja hyväksy maksu OK-panikkeella.
 4. Solarium käynnistyy automaattisesti. Laitteet käynnistyvät 3-4 minuutin kuluttua maksamisesta. Jokaisen laitteen voi käynnistää myös aiemmin laitteessa olevasta vihreästä painikkeesta.

Sirukortilla

Sirukortilla säästät rahaa, jos lataat kortille kerralla vähintään 40€, saat kortille rahaa 48€!Voit ladata kortille rahaa jopa 200€. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia että taskusta löytyy sopiva määrä kolikoita. Kortin saat suoraan automaatistamme samalla kun lataat siihen rahaa. Automaatti hyväksyy kortin latauksessa 5€, 10€, 20€ ja 50€ setelit, sekä samat kolikot kuin solariumkäyntiä maksettaessa. Kun lataat sirukortin, saat automaattisesti 20% bonuksen.

Voit ostaa korti arvo 20€, 50€ ja 100€.

Esimerkkejä:

 • 40 eurolla saat kortille 48€
 • 50 eurolla saat kortille 60€
 • 100 eurolla saat kortille 120€

Kaikissa toimipisteissä on kortin lataamiseen selkeät ohjeet. Jos sinulla on kysyttävää, niin voit soittaa paikan päältä ohjeissa mainittuun numeroon.

 

Maksat kolikoilla tai seteleilla

Perushintamme kaikissa toimipisteissa:

Esimerkija

 • 1€ 2,50min
 • 6€ 15min
 • 8€ 20min
 • 10€ 25min

Maksuvälineenä käyvät alla mainitut rahat. Tiloissamme on myös rahanvaihto automaatti, jolla voit vaihtaa setelit kolikoiksi. Maksuautomaatista voit ladata myös solariumsirukortin jolla käynnit tulevat edullisemmaksi.

 • 50 cent. kolikot
 • 1 € kolikot
 • 2 € kolikot
 • 5 € setelit